Kargı’nın AK Parti adayı merak konusu!
banner110

AK Parti'de aday belirleme çalışmaları tamamlandı. İl Başkanlığı, Kargı Belediye Başkan adayını açıklamadan önce aday adaylarıyla İl Başkanı Murat Günay Başkanlığı'nda toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda aday adaylarıyla seçime yönelik istişareler yapılarak, birlik berberlik mesajı verildi.
Önceki seçimlerde de bu toplantı adayın açıklanmasından önceki son aşama olarak biliniyor. Toplantının ardından adayın açıklanarak AK Parti'nin seçim startını vermesi bekleniyor.

AK PARTİ'DE TOPLANTI SONA ERDİ

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay'ın, Kargı Belediye Başkan Aday Adayları ile yaptığı toplantı sona erdi. AK Parti, Belediye Başkanı Aday Adaylarını İl Başkanlığı binasına çağırarak, İl Başkanı Murat Günay Başkanlığı'nda toplantı gerçekleştirdi. İl Binasında gerçekleşen toplantıya Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, Belediye Başkanı Aday Adayları Cahit Arpa, Metin Mutluay, Mustafa Akpınar ve Nevzat Dingil katıldı.

ADAY AÇIKLANMADI

Toplantıda aday açıklanmazken, aday adayları ile görüşen AK Parti İl Başkanı Murat Günay'ın seçimle ilgili istişarelerde bulunarak, birlik beraberlik konusunda aday adayları ile fikir birliğine vardıkları öğrenildi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ADEM BÜLBÜL ÇORUM'A ÇAĞIRILDI

Kargı Belediye Başkan Aday Adaylarını Çorum'a çağıran AK Parti'de süreç hızlandı. İl Başkanlığı İlçe Başkanı Adem Bülbül'ü de Çorum'a çağırdı. Çorum İl Başkanı Murat Günay ile toplantı yapılarak Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül'e Kargı Belediye Başkan Adayının tebliğ edilmesi beklenirken, partinin resmi açıklamasının Pazartesi veya Salı günü yapılacağı öğrenildi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halit Egrekci 3 ay önce

Metin Mutluay beyi destekliyoruz.

Avatar
metin 3 ay önce

ben ce bunlar dışında aday olmalı.mehmet çelilel' i çağırmalılar.onun 30 sene önce söylediklerini bunlar şimdi söylüyor.adamın bir vizyonu var