Kargı yeni yatırımlara kavuşuyor
banner110

Kargı’ya 194 konuttan oluşan TOKİ konutları, 30 yataklı Huzurevi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kadın Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi müjdesi verildi! AK Parti’nin Kargı Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli bir tören ile hizmete açıldı. 

Açılışa AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, Kargı Belediye Başkan Vekili Nevzat Kuzu, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde sırası ile AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı birer konuşma yaptı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti’nin Kargı Seçim Koordinasyon Merkezi hizmete girdi. 

ADEM BÜLBÜL: ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Törende konuşan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, “2002 yılında Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve AK kadronun her kademesindeki dava arkadaşlarım ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere yüklediği güçlü teşkilat güçlü Türkiye ruhunu hep birlikte omuzlayacağız. 
Yerel seçim süresindeki bu günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Çok çalışarak çalmadık kapı bırakmadan tüm hemşehrilerimizle bir yürek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

CAHİT ARPA: KARGI HAK ETTİĞİ BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAK

Açılışta konuşan AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, “Halkımızın yoğun sevgi desteğine mazhar olduğumuzu görmek bizlere güç veriyor. Birçok projemizi adaylığımızı açıkladığımız dönemde açıkladık. Nasıl bir belediyecilik anlayışında olacağımı halkımıza anlatmak için yoğun bir çalışma içerisindeyim. Tüm bu projeler bir hayalden öte Kargı sevdasından doğdu. Üreten bir Kargı üretimde sorunlarını çözmüş ekonomik refaha kavuşmuş bir Kargı hayal ediyorum. Gençlerimizin iş imkanı bulamadığı için Kargımızı bırakıp gurbete gitmek zorunda kalmadığı, her şeyi memleketine bulduğu bir Kargı hayal ediyorum.
Eğitim alanında birçok hayalimi gerçekleştirdim her türlü donanım ve sosyal tesise sahip ettim. Sokakları tertemiz yollarında çukurları olmayan hemşehrilerimizin layık olduğu şekilde yaşayabileceği bir Kargı hayal ediyorum. Daha birçok hayalim var. Herkes sevdiklerinin mutlu olmasını ister. Bende sevdam Kargı diye çıktığım bu yolda Kargı’nın hak ettiği bir belediyeciliğe sahip olmasını gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

MURAT GÜNAY: 31 MART’TA YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ

Açılışta konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, Kargı hep mutlu insanların yaşadığı yer. İnşallah AK Parti belediyeciliği ile birlikte bu mutluluk daha da artacak. Bugüne kadar görev yapan Belediye Başkanlarına, ilçe başkanlarına tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yeni bir sayfa açacağız.” dedi. 

OĞUZHAN KAYA: KARGI’YA HİZMETLER İKTİDAR BELEDİYECİLİĞİ İLE GELECEK

Açılışta konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti belediyeciliği ile Kargı’da önemli hizmetler yaptık. Kargı’da 1000’nin üzerinde TOKİ konutu yaptık. Yeterli mi yeterli değil. Kargı ne kadar daha talep ediyorsa buraya yapacağız inşallah. Kargı’ya gelmeyecek denilen doğalgazı getirdik. Kargı iktidarın belediyesi olduğu için doğalgaza kavuştu. 
Eksik olan yerler var mı var bunları da tamamlayacağız. Kargı’nın sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken Kargı’ya yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlerin iktidar belediyeciliği ile geleceğini bilmenizi istiyorum. Belediye Başkanımız Zeki Şen’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimi.
Biz iktidar olarak belediye başkanlarımızı hiç yalnız bırakmadık hep destek olduk. Hizmetlerimiz devam edecek”  şeklinde konuştu.

YUSUF AHLATCI: AK BELEDİYECİLİK BAYRAĞINI KARGIMIZDA GÖKLERDE TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Açılışta konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, açılışta yaptığı konuşmada “AK Parti olarak biz gönüllere talibiz. Biz CHP oy veren MHP’ye oy veren tüm seçmenlerin gönlüne talibiz. Bizim amacımız bu dönem Cahit Arpa ile Kargı’ya hizmet etmek. 31 Mart’ta sandıkları patlatarak AK belediyecilik bayrağını Kargımızda göklerde tutmaya devam edeceğiz.

Doğalgazımız Kargı’ya geldi. Bu yıl çok büyük bir kısmını en geç ikinci yılda Kargı’nın tamamını doğalgaz kullanmaya başlatıyoruz. 194 konuttan oluşan TOKİ konutlarımız önümüzdeki hafta ihalesi yapılacak hemen inşaatına başlanacak. 30 yataklı Huzurevi de Kargı’ya kazandırılacak.
Buraya bir Gençlik Merkezi yapılması için de girişimlerimiz var şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.