‘Kargı doğalgaza 2 yıl içerisinde kavuşacak’
banner110

AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, muhalefet partisi tarafından birkaç haftadır doğalgaz ile ilgili mağdur edebiyatı yaratılmak istendiğini söyledi. Çok dikkate almadıkları bu açıklamalara, sadece Kargılı vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla cevap vermek istediklerinin altını çizen Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, “Çeşitli bahaneler ardına sığınarak daha şimdiden hizmet etmekten kaçmak için arayışlar içinde olmayın. Güzel ilçemiz ve aziz Kargılı vatandaşlarımızın bu tip boş algılar yaratmaya yönelik açıklamalara itibar etmediğini biliyoruz. Bu ilçeyi yönetmeye iddianız yoksa söyleyecek sözünüzde olmasın.Biz iddialı ve kararlıyız” dedi. 

Cahit Arpa, konuya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Doğalgaz firmasının da açıkladığı gibi doğalgaz çalışmaları planlandığı gibi devam etmektedir. Şuana kadar Kargı’ya 15 km doğalgaz boru hattı döşenmiş ve firma tarafından ilçedeki doğalgaz çalışmalarının 80 km hat ile 7 yılda bitirilmesi planlanmaktadır.
AK Parti Çorum Milletvekilimiz sayın Yusuf Ahlatcı beyinde ilçemize müjde olarak taahhüt ettiği üzere, bu 7 yıllık sürenin en geç 2 yıl içerisinde tamamlanacağı malum parti tarafından hazmedilmeyerek bir iftira kampanyasına dönüştürülmeye çalışılması kamuoyunun da dikkatinden kaçmamaktadır.

Açıklamasında, “İftira ve yalan büyük günah değil mi? İstanbul ve Ankara’da CHP belediye seçimini kazandı diye doğalgazı mı kestiler? Diyen sayın adaya soruyoruz? Vekilimizin ya da benim ağzımdan biz gelmezsek doğalgaz çalışmaları duracak sözünü duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü firmasının da açıkladığı gibi her yıl planlanan ölçüde çalışmalar devam edecek.

Biz AK Parti olarak sadece bu çalışmaların hızlanacağını en geç 2 yılda tamamlanacağının sözünü veriyoruz. Buyurun tutabileceğinize inanıyorsanız bu sözü siz de verin. Bırakın kime inanacağına halkımız karar versin. Daha göreve gelmeden, eğer göreve gelirseniz neler ‘yapamayacağınızı’ halkımıza anlattığınız için ayrıca teşekkür ediyoruz. Biz her konuda olduğu gibi doğalgaz konusunda da inisiyatif alıyor ve planlananın aksinde işi hızlandıracağımızın sözünü tüm Kargılı hemşerilerimize veriyoruz. 
31 Mart’tan itibaren başlatacağımız Kargı Yüzyılı projelerimiz kapsamında ilçemizi kalkınma atağına geçirerek, Kargı’da yapılamayanları tüm halkımızla beraber gerçekleştireceğiz.” 
 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.