Hamit Dereli: Kargı’nın cehresini değiştireceğiz
banner110

Dereli, daha sonra kalabalık bir grup ile Esnaf Kefalet Salonu'na geçerek, burada açıklama yaptı. 
CHP'nin Kargı’da tek aday adayı olan Hamit Dereli, Kargı Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde Kargı’nın cehresini değiştirecek birçok projesinin hazır olduğunu ve bunları hayata geçirmek için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. 

Kargı’nın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Ankara ve Çorum’a sesini duyuracaklarını, Kargı’da yaşayan tüm vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak, sokakları mahalleleri güzelleştirmek, dizayn etmek, sosyal yaşamı iyileştirmek ve daha pek çok alanda işler yapabilmek için yola çıktığını ifade eden Hamit Dereli, aday olması için kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Belediyeciliği iyi bilen biri olarak çıktığı bu yolda yol arkadaşları ile birlik ve beraberlik içerisinde yürüyerek, Kargı’nın tüm sorunlarına çözüm bulacaklarını kaydeden Dereli, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Geçmiş dönemlerde 2 dönem belediye meclis üyeliği yaptım. Yani belediyeciliği iyi bilen birisiyim. Mart 2024 yerel seçimlerinde Kargı Belediye Başkan aday adayı olarak karşınızdayım. Öncelikle beni belediye başkan adayı gösterdiği için Türkiye Cumhuriyetimizin kurucu partisi CHP’yle teşekkür ediyorum. Ayrıca aday olmam için beni destekleyen tüm Kargılı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Şirin Kargımız ne yazık ki yıllardır görmezden gelindi. Örneğin 1980 yılında ülkemizin nüfusu 45 milyon idi. Kargının merkez nüfusu o günlerde 5 bin 230’du. Aradan geçen 43 yılda ülkemizin nüfusu iki misline çıktı ama Kargımız yerinde sayıyor. Kargının nüfusu 5 bin civarında. Neden geriye gitmiş. Zamanında Kargı’da bir cezaevi, tapu kadastro, askerlik şubesi, öğretmenevi hepsi gitti. Çarşımız çok hareketliydi. Nereyse boş dükkan yoktu. Şu anda baktığımızda Kargıda dünyalar kadar boş dükkan görüyoruz. Bu da Kargı’da ekonominin canlı olmadığının göstergesidir. Kargı’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, sokaklarımızı mahallelerimizi güzelleştirmek dizayn etmek, sosyal yaşamı iyileştirmek ve daha pek çok alanda işler yapabilmek için yola çıktık. 

36 yıllık iş tecrübemi bilgilerimi girişimci yönümü halkımız için kullanmak istiyorum çünkü Kargıyı çok seviyorum. Şirin Kargımız için kalıcı işler yapacağıma inanıyorum. Kendime ve arkadaşlarıma güveniyorum. Projelerimizi özenle hazırladık önümüzdeki günlerde halkımıza bunları ayrıntılı şekilde anlatacağız. Kargı bu günden sonra eskisi gibi olmayacak. Halkımız beni başkan olarak seçerse projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz. Ankara ve Çorum’a sesimizi duyuracağız. İlçemize gelmesini istediğimiz tüm yatırımlar için var gücümüzle çalışarak her türlü mücadele ve girişimde bulunacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları aziz şehitlerimiz hayatları pahasına bize Türkiye Cumhuriyetini armağan etti. Bizler yaşadığımız ilçeye hizmet etmek için memleketimizi daha iyi duruma getirmek için yola çıktık. Tüm adaylarımıza yerel seçimlerde başarılar diler seçimlerin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

‘ADAYIMIZIN SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİZ’

CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, Kargı Belediye Başkan Aday Adayları Hamit Dereli’nin tüm çalışmalarında yanında ve arkasında olacaklarını ifade ederek, kendisini belediye başkanı yapmak adına gece gündüz çalışacaklarını söyledi. 

Adaylarına güç katmak adına ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizen Kemal Dümenci, “Adayımızı sonuna kadar desteklediğimizi gittiği yolda her daim yanında ve arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Gücümüzün yettiğince hatta gücümüzün üzerinde Hamit Başkanımızı Belediye Başkanı yapmak adına partimizin bayrağını belediye binasına asmak adına elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz.

Bizler önceki dönem ilçe başkanlığı yapmış ve adaylık yapmış insanlar olarak burada hepinize taahhüt ediyoruz sonuna kadar Hamit Dereli’nin arkasındayız ve yanındayız. Ona güç katmak için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Hayırlı olsun” şeklinde açıklama yaptı. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.