''Devletimizi bu kadar aciz duruma düşürmeyin''
banner110

MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk öğrencilerin ulaşım sorunuyla ilgili açıklamada bulundu. Soruk yöneticilere seslenerek ''Devletimizi bu kadar aciz duruma düşürmeyin. Devletimizin öğrencilerimize servis çekebilecek gücü var'' dedi. Soruk, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

''Biz nelerle mücadele ediyoruz sorun yaşadığımız şu konuya bakın. Hangi devirde yaşıyoruz. Memleket meseleleriyle bizim dertlendiğimizin yarısı kadar dertlenseler böyle saçma konularla uğraşmayız.

Kıymetli öğrencilerimize ve velilerimize söz veriyorum bu sorun çözülene kadar peşini bırakmayacağım. Gerekirse tüm öğrencileri tek tek ben taşırım.

Kıymetli yöneticilerimize de sesleniyorum Devletimizi bu kadar aciz duruma düşürmeyin. Devletimizin öğrencilerimize servis çekebilecek gücü var elhamdülillah. Eğer Devletimizin buna gücünün yetmediğini savunan varsa da ben bu gücü kanıtlamaya hazırım'' dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAHTİYAR AK 3 yıl önce

başkan lütfen bu konuya çözüm bulun. sizden başkası çözemez bunu