AK Parti Kargı’da sahaya indi, seçim stardı verildi
banner110

AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek, ziyaretlerine başladı.  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kargı’dan AK Parti’nin adayı olarak gösterilen Cahit Arpa, seçim çalışmalarına hızlı başladı. 

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Nejat Akpınar, meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte ilk olarak Kaymakam Taha Soydaş’ı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, ardından hükümet binasına çıkarak resmi kurumlara ziyaret gerçekleştirdi. 

Kaymakam Taha Soydaş, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Cahit Arpa’ya başarılar diledi.  Daha sonra Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i ziyaret eden Cahit Arpa ve beraberindekiler bir süre sohbet ettiler. Zeki Şen, Cahit Arpa’ya çıktığı bu yolda başarılar dilediğini söyledi. Ziyaretler kapsamında Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Adayı Cahit Arpa ve beraberindekiler Başhekim Dr. Muhammed Kadir Demir ve Hastane Müdürü Hüsnü Kılpelit ile görüşerek, hastanenin durumu hakkında bilgiler aldı.

Hastane personelleri ile görüşerek taleplerini dinleyen Cahit Arpa, hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Cahit Arpa ve beraberindekiler daha sonra İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma ve Orman İşletme Müdürlüğü de ziyaret etti.  AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, seçim çalışmalarına başladıklarını, Kargı’ya hizmetin en iyisini getirebilmek adına gece gündüz demeden de çalışacaklarını Kargı’da yaşayan herkesin talebinin isteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. 

Kargı’nın çehresini değişmek hizmetin en iyisini alıp Kargı halkının huzurlu bir şekilde yaşamını idame ettirmesi için var güçleri ile ellerinden gelen tüm çalışmaları ortaya koyacaklarını ifade eden Cahit Arpa, tüm kurumlarla, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.