AK Gençlik pazarda seçim çalışması yaptı
banner110

AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel beraberinde yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte ilçede Cuma günleri kurulan pazarda seçim çalışmaları yaptı.
28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylaması için vatandaşlardan Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, ‘’Kargı her zaman Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza en yüksek oy çıkartan ilçelerin başında gelmiştir. 2 hafta önceki gerçekleştirilen seçimlerde de yine Çorum’da merkez dahil oy yüzdesi yolarak en yüksek oy ilçemizden çıktı. Öncelikle tüm vatandaşlarımıza teveccühleri için teşekkür ediyoruz.


‘Z KUŞAĞI DEĞİL YOK, TÜRK GENÇLİĞİ VAR’
Gençlik noktasında da muhalif kesim seçim öncesinde bir Z kuşağı kitlesi yaratmaya çalıştı. Ancak gerçekleşen seçimlerde gördük ki Z kuşağı diye bir kitle yok, Türk Gençliği var. Ve Türk gençliği ve en çok Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdi. 2. Tur seçimlerinde de Türk gençliğini liderimiz, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum ve diyorum ki, ‘’Z Kuşağı yok, Türk gençliği var’’ dedi.

​​​​​​​

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiAK PartiAk Gençlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.