‘Hasta Okulu’ projesi devam ediyor
banner110

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, ‘’Hasta okulu, Çorum İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonu ile yürüttüğümüz kronik hastalığı olan hasta ve hasta yakınlarına sunduğumuz bir sağlık hizmetidir.  Bu “okul”un amacı hasta ve hasta yakınlarına yönelik düzenli ve sürekli eğitim programları düzenleyerek, yaşamında zorluklar ile karşılaşan kronik hastalara gündelik sorunlarının çözümünde yardımcı olmak ve hastalıkları ile birlikte daha kolay yaşamalarını sağlamaktır. Hasta okulu, aynı zamanda benzer problemleri olan hastaların tanışmasını ve dayanışmasını da hedeflemektedir.
Hastanemizde Hasta Okulu programları düzenlenmektedir. Alanında uzman  eğitimciler tarafından verilen programlara katılım ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir’’ denildi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.