Vekâletle kurban organizasyonu devam ediyor
banner110

Merkez MihriHatun (Büyük) Camii üstünde, Kargı Belediye Binası karşısında vekâletle kurban standı oluşturuldu. Vatandaşların daha kolay bir şekilde vekâlet yoluyla kurbanlarını makbuz karşılığında verebilmeleri mümkün. İlçe müftülüğünde de yine kurban bağışları kabul edilmeye devam ediyor. Her sene, bir önceki seneden daha fazla bağış alarak yurtiçi ve yurtdışında kurban kesemeyen vatandaşların bayram sevincini yaşayabilmeleri için tüm personel hizmet etmeye devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl yurtiçi kurban bedeli 11.750 TL, yurtdışı kurban bedeli ise 4.750 TL olarak belirlendi. Vekâletle kurban organizasyonu 16 Haziran 2024 Pazar günü saat 16.00’a kadar devam edecek. 

Kargı İlçe Müftülüğü ve TDV Kargı Şubesi, “Gerek vekâlet yoluyla gerekse yurtiçi ve yurtdışında kendi imkânlarıyla kurban kesecek olan tüm vatandaşlarımızın kurbanlarını kabul eylesin” dedi. Bu güne kadar 33 adet vekaletle kurban bağışı yapıldığı yurtdışı 4.750.00 TL, yurtiçi 11,750,00 TL, Filistin tutarının 9,250,00 TL (Filistin için bağış sadece online olarak yapılabiliyor, Adresi: bagis.tdv.org) olduğu bildirildi. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
Vekaletle KurbanKargiçorum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.