Tarım Kooperatifi Seçimleri 1 Mart’ta Yapılacak
banner110

Kargı Tarım Kredi Kooparatifi Olağan Genel Kurulu 1 Mart 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Kargı Tarım Kredi Kooparatifi Başkanı İzzet Yıldız, 21 Şubat 2018 tarihinde çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelen Kargı Tarım Kredi Kooparatifi Olağan Genel Kurulu’nun 1 Mart 2018 Parşembe günü saat 09:30’da hizmet binasında yeniden gerçekleştirileceğini söyleyerek tüm ortakları genel kurula katılmaya davet etti.

Gerçekleştirilecek toplantıda, Kooparatifin 2014, 2015, 2016 ve 2017 faaliyet yıllarına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, bütçe, bilanço, gelir ve bütçe üstü harcamalar, Denetçiler raporunun okunması müzakere edilmesi ve karar bağlanması, Yönetim kurulunca hazırlanan 2018, 2019, 2020 ve 2021 yıllarına ait çalışma programları ile bu yıllara ait bütçenin görüşülerek tasdiki ve gündemdeki diğer konular görüşülecek.

Gündemin son maddesinde gerçekleştirilecek Tarım Kredi Kooparatifi Başkanlığı seçimlerine ise mevcut başkan İzzet Yıldız’ın dışında aday çıkması beklenmiyor.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.