Silvikültür denetimleri devam ediyor
banner110

Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, Silvikültür Şube Müdürü Abdülkadir Ortataş beraberliğinde ilgili işletmelere gerçekleştirdiği ziyaretlerinde İşletme Müdürleri ve işletme şeflerinin katılımıyla toplantılar düzenleyerek üretim ve silvikültür çalışmalarıyla ilgili şeflik bazında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alındıktan sonra arazilerde incelemelerde bulunuldu.


Ormanların sürekliliğini sağlamak ve gelecek kuşakların yararlanabileceği çok fonksiyonel ormanlar kurmak için, ağaçların ihtiyaçlarına, biyolojik özelliklerine, yetişme şartlarına göre, genç meşçere bakımları yapılarak, ormanlar gençleştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
KargiDenetim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.