Seval Demir ilk meclis toplantısına katıldı
banner110

CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, Kargı Belediye Meclisi üyeliğine getirilen Seval Demir ile birlikte Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şen, Seval Demir’e “Tüm inancımızla Kargı'ya hizmet için çalışıyoruz aramıza hoş geldin” dedi. Seval Demir'de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir temsilcisi olarak Kargı için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu anlatarak “Bizim önceliğimiz Kargı” dedi. Yedek üyeyken asil üyeliğe getirilen CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Seval Demir, ilk meclis toplantısına da katıldı.

MECLİSTE 2 KADIN ÜYE OLDU

Kargı Belediye tarihinin ilk kadın meclis üyesi Esra Peker olmuştu. Seval Demir'inde katılmasıyla Kargı Belediye Meclisinde kadın üye sayısı ikiye çıkmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.