Selahattin Erdoğan’dan Kargı Gazetesi’ne ziyaret
banner110

Aday Adaylığı açıklamasından sonra ilk ziyaretini gazetemize gerçekleştiren MHP Aday Adayı Selahattin Erdoğan, Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Turan Ozan Acar’a Kargı gündemi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ERDOĞAN ''ÜRETKEN BELEDİYECİLİK KARGIMIZA ÇOK YAKIŞACAK''

Sloganlarının üretken belediyecilik olduğunu belirten Erdoğan, Kargı’yı MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak istiyoruz. Aday adaylığı sürecinden Allah izin verirde aday olarak çıktığımızda bununla ilgili projelerimizi de sizin vasıtanızla kamuoyuyla paylaşacağız.
Kargı üretken belediyeciliği çok sevecek, üretken belediyecilik de Kargımıza çok yakışacak. Bu anlayışla ilçemiz kalkınacak, çevremizdeki büyük ilçelerle yarışır hale gelecek. Bunların hepsi sadece bir hayalden ibaret değil, planlı ve programlı bir çalışma ve mantıklı yatırımlarla bunların hepsinin uygulandığını inşallah ilçemize göstermek bize nasip olacak” şeklinde konuştu. Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Turan Ozan Acar’da ziyaretten dolayı MHP Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Selahattin Erdoğan ve beraberindekilere teşekkür etti.

(İpek Acar)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.