Recep Gür, TESK’in yönetim kurulu üyeliğine seçildi
banner110

Genel kurula Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, ÇESOB Başkanvekili ve Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı, Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Çorum Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Lütfi Barut, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin ve İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Uysal katıldı.


TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konfederasyonun 21. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde kullanılan 700 oydan 394'ünü alarak 4. kez TESK Genel Başkanı seçildi.
Konfederasyonun 21. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Grand Ankara Oteli'nde gerçekleştirildi.


Palandöken ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner'in aday olduğu seçimde, kullanılan oyların 394'ünü alan Palandöken yeniden TESK Genel Başkanlığına seçildi. Palandöken buradaki konuşmasında birlik ve beraberliğin güçlenerek devam edeceğini belirtti.

www.yaylahaber.com.tr

Anahtar Kelimeler:
Recep GürÇESOB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.