Mazot, gübre desteği icmalleri askıya çıktı
banner110

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Tarımsal Desteklemeler ile ilgili açıklama yapan Kargı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burak Coşkun, çiftçilerin mazot ve gübre desteği askı icmallerinin kontrol edilmesini istedi.

Kargı’daki çiftçilerin mazot ve gübre desteği askı icmalleri listesinin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde ve mahalle muhtarlıklarında askıya çıkarıldığını söyleyen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun, çiftçilerin mağduriyet yaşamamaları için mutlaka askı icmallerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı.

İlçe Müdürlüğü ve muhtarlıklarda askıda bulunan icmallerin çiftçiler tarafından kontrol edilmesi gerektiğine değinen Coşkun, çiftçilerin eksikleri olduğu takdirde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne başvurmalarını istedi.

Coşkun "Çiftçilerimiz tarafından 2018 yılına ait Mazot Gübre Desteği icmalleri muhtarlıklarda askıya çıktı ve 11 Mart 2018 tarihine kadar askıda kalacaktır. Bu süre içerisinde askıya itirazı olan çiftçilerin İlçe Müdürlüğüne bizzat başvurması gerekmektedir’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.