KGK İstanbul ofisinde 'diplomatik" ağırlama
banner110

Yunanistan Başkonsolosluğu Basın Ateşesi Yorgo Mamalos ile konseyin Yunanistan temsilcisi Anna Andreou İstanbul Ofisi'ni ziyaret ederken, iki ülke basınının iş birliği ve dayanışması adına ilk adımlar da atıldı.

GUSSMAN DA KONUKTU

Rusya’nın resmî devlet haber ajansı İTAR-TASS'ın genel müdür vekili ve Rus Medya Konseyi Başkan Yardımcısı Mihail Gussman da İstanbul Ofisi'nde konuk oldu.

PROJELER KONUŞULDU

Birlikte öğle yemeği yiyen Türk ve Rus gazeteciler, ortak yapılacak projelere ilişkin görüş alış verişlerinde bulundu.

Toplantıya KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ile Genel Başkan Yardımcısı Kahraman Halisçelik. Yönetim Kurulu Üyeleri Nazan Yazgan ile Hayati Arıgan, Yaygın Medya Meclisi Başkan Yardımcısı Ferhat Yıldırım ve Dış Medya Meclis Başkan Vekili Ahmet Coşkunaydın katıldı. Genel Başkan Dim, "Konseyimize yabancı misyon ve yabancı medyanın ilgisi gurur verici. Bu ilişkileri ülkemizin kamu diplomasisi için seferber edeceğiz. Projelerimizi gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. Katkı sağlayan üyelerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Sevil Sınayuç

Anahtar Kelimeler:
KGKİstanbul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.