Kaymakam Soydaş’dan gazetemize ziyaret
banner110

Ziyarette Kargı Gazetesi muhabiri Ozan Acar tarafından karşılanan Kargı Kaymakamı Taha Soydaş gazetecilik ve ilçe gündemindeki konular üzerine sohbet gerçekleştirdiler.
Köy ziyaretlerine başladığını belirten Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, ilçenin doğal birçok zenginliğe sahip olduğunu, köylerinin gelişmişlik seviyesini gayet yüksel gördüğünü belirtti. Tarım alanında da nadir bulunan bir iklime sahip olan ilçenin bu potansiyelini kullanması için çalışma yürüteceklerini, bu nedenle arazi toplulaştırmasının önemli olduğunu belirterek, konuyla ilgili çalışmalarla yakından ilgilendiğini söyledi.
Gazetemizin hakkında da görüşlerini paylaşan Kaymakam Taha Soydaş, seviyeli bir habercilik yapıldığını gözlemlediğini, gazetenin toplumun her kesimden haberler vererek ilçenin sesi olmasının da ayrıca ilçe adına sevindirici bulduğunu belirterek tebriklerini iletti.
Kargı Gazetesi muhabiri Ozan Acar’da, Kaymakam Taha Soydaş’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.