Kargı’ya Aile Destek Merkezi: Bakan Göktaş’tan destek sözü geldi
banner110

Bakan Göktaş’ın Çorum programına katılan Başkan Demiral, Kargı’ya Aile Destek Merkezi konusunda talepte bulundu. Demiral’ın bu talebine olumlu yanıt veren Bakan Göktaş, ilçede bulunan Hilmi Ağa Konağı’nın Aile Destek Merkezi olarak tahsis edilmesi yönünde ilgili birimlere gerekli talimatı verdi.

Kargı Aile Destek Merkezi’nin Kargı’ya ve ilçedeki kadınları hayırlı uğurlu olmasını dileyen AK Parti Kargı İlçe Başkanı Gülhan Demiral, “Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize, bu projenin başlatılması ve hazırlanması ile Hilmi Ağa Konağının Adem merkezine tahsisi hususlarında hiç bir desteği esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuzhan Akman’a ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum. Devam …” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.