İstanbul'daki Çorumlular 19 Aralık'ta buluşuyor
banner110

Dünya Çorumlular Platformu'nun her ayın 19'unda düzenlediği geleneksel "Çorumlular Buluşması" etkinlikleri devam ediyor.

İstanbul'da yaşayan Çorumlular, “Her Ayın 19’u Çorumlular Günü” etkinlikleri kapsamında 19 Aralık 2017 Salı günü bir araya geliyor.

36.'sı düzenlenen ve geleneksel hale getirilen buluşma, saat 19.19'da İstanbul - Kartal - Cevizli'de, işletmeciliğini Çorumlu Sanatçı Cemalettin Kurtoğlu'nun yaptığı Bizim Ora Kafe & Restaurant'da yapılacak.

Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk, İstanbul'da yaşayan veya katılmak için müsait olan tüm Çorumluları etkinliğe davet ederek, "Her ayın 19'u Çorumlular Günü; küskünlerin barıştığı, kırgınların kucaklaştığı birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Bugün hiçbir kişi, kurum ya da kuruluşların değil, senin günündür. Nerede bir etkinlik varsa sen de katıl. Bu kutlu gününe sahip çık. Eğer bölgende etkinlik yoksa en az 2 hemşehri bir araya gelip kutla" dedi.

Tevfik Göktürk, etkinlikte Çorumlu sanatçı Cemalettin Kurtoğlu ve Piyanist Ergün Çakıroğlu'nun da sahne alacağını bildirdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tevfik Göktürk 7 yıl önce

teşekkür ediyorum...