Hüseyin Aktepe, Kargı Şoförler Odasına aday
banner110

Hüseyin Aktepe, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Genel Kurulu, 7 Şubat 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Oda Hizmet Binasında yapılacak genel kurul öncesinde, ilçede minibüs şoförlüğü yapan Hüseyin Aktepe, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklarken, “odamızı parmakla gösterilecek bir oda yapacağız” dedi.

Göreve gelmesi halinde şoför ve nakliyeci esnafının tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini ve sorunlara çözüm bulmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Hüseyin Aktepe, “Kongremize katılacak tüm saygıdeğer üyelerimizin desteklerini istiyoruz.

Şoför esnafımız için profesyonel bir çalışmayla hareket ederek, hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız.

Şoför esnafımızın her konuda her zaman yanında olacağız. Düşündüğüm projeleri ve yapacağımız çalışmaları üyelerimiz ile tek tek istişare ederek yol haritası çizeceğiz. Kısacası odamızı parmakla gösterilecek bir oda yapacağız." dedi.

1953 doğumlu olan Hüseyin Aktepe, Kargı Yeşilköy Köyünde ikamet ediyor.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.