Hacı Odabaş, KGK’nın Genel Merkez Yönetimine seçildi
banner110

Mehmet Ali Dim yeniden genel başkan seçilirken, KGK Çorum İl Temsilcisi ve Osmancık Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, Genel Merkez Yönetimine seçildi. KGK’nın yönetim kurulu büyük ölçüde yenilendi.

Yapılan seçimler sonucunda yaygın, yerel ve dış medya meclislerine seçilen 30’ardan 90 meclis üyesi oy kullandı.

Oylamada Mehmet Ali Dim, yeniden Genel Başkan, Lütfü Karakaş Genel Sekreter ve Erdal Güven Genel Mali Başkan olarak seçildi.

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE

İsmail Bayazıt, Benan Kepsutlu, Kahraman Halisçelik, Nalan Yazgan, Bülent Aydemir, Hayati Arıgan, Yakup Aslan, Ecem Toplar, Savaş Çokduygulu, Hacı Odabaş, İbrahim Aslan ve Recep Aydın seçildiler.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE

Sertaç Virancık, Dursun Eker, Süreyya Güngör, Seda Demir, Metin Kösedağ, S. Suat Deniz, Murat Çiçek, Ahmet Küçükcicibıyık, Cem Güneş, Denis Solovkykyh, Dündar Keşaplı ve Hamdi Yılmaz seçildiler.

DENETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE

Yusuf Ziya Çakır, Gürsel Eser, Mehmet Rigan, Meral Ay, Alpaslan Düven, Muhammet Vefa Özalp ve Celil Acar, denetim kurulu yedek üyeliklerine Kemal Özdilek, Yusuf Tortop, Dovran Orazgylyjov, M. Adnan Akfırat, Mehmet Rigan, Esra Aluş ve Adil Elma seçildiler.

ETİK KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE

Memet Duran Özkan, Banu Şen Kelleci, Tolga Şardan, Tolga Yenigün, Ercan Arslan, Esra Öztürk ve Cenap Kürümoğlu, Etik Kurulu yedek üyeliklerine İkram Kali, Serap Karaoğlu, İpek Yezdani, Pınar Sevinçlidir, Gülsüm Khalilova, M. Adnan Akfırat ve Amangeldi Kurmet seçildiler.

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
KGKHacı Odabaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.