Çorum'a 62 geçici işçi alınacak
banner110

Diğer orman işçisi olarak 48, diğer fidanlık işçileri ve bahçıvanlar olarak 1, itfaiyeci 10, aşçı olarak 3 kişi olmak üzere Çorum Orman İşletme Müdürlüğü'ne toplam 62 işçi alınacak. 
11 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayacak olan başvuralar 15 Nisan tarihinde sona erecek. 
Açık iş ilanları 11-15/04/2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak ve belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklar. 
Öte yandan Orman Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümlerince taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere diğer orman işçi pozisyonunda 3 bin 937, itfaiyeci pozisyonunda 500, aşçı pozisyonunda 280, diğer fidanlık işçileri ve bahçıvanlar pozisyonunda 183 ve işletme elektronik bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere toplam 5 bin geçici işçi alımı yapılacak. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.