Aksu ve Kavuştu'dan Kargı çıkarması
banner110

İçişleri eski bakanı Abdulkadir Aksu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kargı’ya geldi.

Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’nun daveti üzerine İçişleri eski bakanı Abdulkadir Aksu beraberinde Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve iş adamları ile birlikte Kargı’ya geldi.

Aksu ve misafir heyeti Kargı Belediye Başkanlığı binası önünde Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Kuzu ve Fahri Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Tuğrel ve Mustafa Yıldız, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Türk Hava Kurumu Kargı Şube Başkanı Eyüp Danacı, Ak Parti üyeleri muhtarlar ve vatandaşlar karşıladı.

İlk olarak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Aksu ve beraberindekiler, burada Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’den ilçede yapılan çalışmalar ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldılar.

Ardından Kargı esnafını ziyaret eden heyet, esnafa hayırlı işler dileyerek sohbet etti.

Kargı’nın kendilerinde özel bir yeri olduğunu belirten Eski Bakan Aksu, "Ali Yüksel Kavuştu Bey ile olan dostluğumuzdan dolayı gerek bakanlık yaptığımız dönemde, gerekse bakanlıktan sonra Kargı ilçemize birçok kez geldik. Kargı’nın bizde ayrı bir yeri ve önemi vardır. Sıcakkanlı ve samimi insanları ve güler yüzlü belediye başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Eski Bakan Aksu ve beraberindekilere daha sonra Kargı’nın yöresel yemeklerinden oluşan ikramlarda bulunuldu.

Öte yandan Aksu’nun ziyareti nedeniyle polis ekipleri de ilçedeki güvenlik seviyesini arttırdı. İlçeye Çorum’dan çevik kuvvet ve sivil polis ekipleri sevk edildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.