İki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
banner110

Kaza, Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Karapürçek köyü mevkiine meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Köprübaşı köyünden Kargı ilçe merkezine gitmek için yola çıkan Hüseyin I. (63) yönetimindeki 06 HMF 72 plakalı otomobil ile aynı istikamette seyir halinde olan Mustafa P. (62) yönetimindeki 54 KS 456 plakalı otomobil çarpışarak yoldan çıktı.
Kazada iki sürücüde yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücülere ilk müdahalelerinin ardından Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa P., daha sonra Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma başlatılırken, çarpışma neticesinde otomobillerinin bir kısımlarının havada asılı kalması dikkat çekti.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.