Bakan Adil Karaismailoğlu'nun Çorum programı netleşti
banner110

Bakan Adil Karaismailoğlu Pazartesi günü saat 10:00’da Merzifon Havalimanı yeni terminal binası açılış töreninin ardından Çorum’a gelerek Kırkdilim tünelinde ışık görme törenine katılacak.

Kırkdilim’de düzenlenen törenin ardından yapımı devam eden İskilip farklı seviyeli kavşak çalışmasını yerinde inceleyecek olan Bakan Karaismailoğlu daha sonra Çorum Valiliği’ni ziyaret ederek Çorum İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak.

Akşam saatlerinde AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Karaismailoğlu daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Çorum Belediyesi’ni ziyaret edecek.

Sabah havayolu ile Merzifon’a gelecek olan Bakan Adil Karaismailoğlu’nun saat 17:30 sularında karayolu ile Çorum’dan ayrılması bekleniyor.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.