Yeni emekli olan öğretmene ‘Hizmet Şeref Belgesi’
banner110

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenler gününde yeni emekli olan personelini unutmayarak ‘Hizmet Şeref Belgesi’ verdi.

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde yeni öğretmenler için düzenlediği yemin töreninde, emekli olan personeli de unutmadı.

Kargı Öğretmen Evi'nde düzenlenen etkinlikte, bu yıl emekli olan öğretmen Ahmet Devrez’i sahneye çağıran Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, "Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatında uzun yıllar hizmet vererek emekliye ayrılmış olan Ahmet Devrez hocamız, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla her zaman örnek alınacak, takdir ve şükranla anılacaktır. Bundan sonra da ülkemiz yararına hizmetlerinin devamını bekler kendisine sağlıklı ve mutluluk dolu uzun ömürler dilerim’’ diyerek Devrez’e ’Hizmet Şeref Belgesi’ verdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZÜLEYHA AKGÜL 7 yıl önce

İlkokul öğretmenime yakışır. Sonuna kadar hakediyor bütün ödülleri. Tebrik ederim.