Kargı’da 1398 öğrenci karne aldı
banner110

Protokol üyeleri İlçede Cumhuriyet YBO bahçesinde düzenlenen karne törenine katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in öğretmenlere ‘’tatilde öğrencilere ödev vermeyin’’ çağrısına da vurgu yaparak, ‘’Bu ara tatilimizi çekirdek ailemizle evlerimizde kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmenizi tavsiye ediyorum’’ dedi.

‘’TATİLİ KİTAP OKUYARAK DİNLENEREK GEÇİRİN’’

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç konuşmasında şu ifadelere yer verdi. ‘’Sayın kaymakamım, çalışma arkadaşlarım, değerli veliler, kıymetli öğrenciler, basın mensubu arkadaşlar, 2021-2022 eğitim öğretim yılı 1.dönemi bu Cuma günü yani 21 Ocak 2022 tarihinde başlayacak olup, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ders başı yapılarak dinlenmiş ve motivasyonumuzu yenilemiş olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Değerli öğretmenim, veliler, sevgili öğrenciler, halen ülkemizde etkinliğini sürdüren salgın hastalık sebebiyle, tatil döneminde mümkün olduğu ölçüde tedbirlerimizi elden bırakmayarak, kalabalık tatil yöreleri, hısım akraba ziyaretleri, toplu etkinliklerden mümkün olduğu kadar uzak kalmaya veya maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini elden bırakmamaya özen gösterelim. Bu ara tatilimizi çekirdek ailemizle evlerimizde kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmenizi tavsiye ediyorum. Yüz yüze yeniden bu güzel okul ortamında hep birlikte buluşmak üzere iyi tatiller diliyorum’’ şeklinde konuştu.

KAYMAKAM UYAR: ‘’ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER’’

Törende bir konuşma yapan Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar’da ilçede bugün 1398 öğrencinin karne sevinci yaşadığını belirterek tüm öğrencilere ve tatile giren 110 öğretmene iyi tatiller temennisinde bulundu.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KARNELERİ TÖRENLE VERİLDİ
Törenin ardından başarılı öğrencilere karneleri Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç tarafından verildi.
Ayrıca Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç için hazırladıkları karneyi Genç’e verdiler.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.