İmam Hatip Orta Okulu’na iyileştirme çalışması yapılacak
banner110

Vali Mustafa Çiftçi'ye ziyaretinde Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Uzunoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar'ın izinli olması sebebi ile Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ.Yunus Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İlçe Tarım Müdürü Burak Coşkun, İl Genel Meclis Üyesi Vahit Kabakçı ve Ahmet Devrez eşlik etti.
Derslikleri ve okul bahçesini gezen Vali Çiftçi, okulun fiziki durumu ve eksikleri konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan’dan bilgiler alarak, eksikliklerin giderilmesi konusunda talimat verdi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.