Fen Lisesi Çorum Kitap Fuarı’na katıldı
banner110

Kargı Fen Lisesi Kütüphanecilik Kulübü ve Gezi Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği Çorum Kitap Fuarı ziyaret etkinliğinde düzenlenen söyleşiye de katılan öğrenciler, Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Özer Şenödeyici ile sohbet etme fırsatını yakaladılar. Öğrencilerin katılımından memnuniyet duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Özer Şenödeyici, Kargı Fen Lisesi öğrencilerine imzalı kitabını hediye etti.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Mehmet Ünal, Tarih Öğretmeni Tuğçe Eryılmaz, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Oğuzhan Başaran’ın refakatinde düzenlenen gezide öğrenciler kitapla buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, bir sonraki yıl düzenlenmesi planlanan kitap fuarını iple çektiklerini belirttiler. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiFen LisesiKitap Fuarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.