CHP, yüksek okul için kitap kampanyası başlattı
banner110

Cumhuriyet Halk Partisi Kargı İlçe Başkanlığı, Kargı Meslek Yüksek Okulu kütüphanesi için kitap kampanyası başlattı.

CHP Kargı İlçe Başkanlığı tarafından, ilçede bu yıl eğitime başlayan Kargı Meslek Yüksek Okulu kütüphanesi için kitap kampanyası başlatıldı. İlk etapta toplanan yaklaşık 500 kitap, CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci tarafından, Kargı Yüksek Öğrenim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Atilla Yılmazer’e teslim edildi.

Bu yıl eğitime açılan Kargı Meslek Yüksek Okulu’nun, yeni oluşturulan kütüphanesini kitap eksiklerini tamamlamak için böyle bir kampanya düzenlemek istediklerini belirten CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, şu ana kadar yaklaşık 500 kitap toplandığını belirterek, ‘’Kampanyamız genişleyerek devam edecek, şuana kadar Kargı ve diğer illerden ulaşanlar oldu. Onlarında katkısıyla inşallah kütüphanemizi dolduracağız’’ dedi.

Kargı Yüksek Öğrenim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Atilla Yılmazer ise böyle bir kampanya başlatmalarından dolayı Dümenci’ye teşekkür ederek, tüm Kargı halkını Kargı Meslek Yüksek Okulu kütüphanesini doldurmak için en az bir kitapla katkı sunmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.