Bağımlılıkla Mücadelede ‘Ben Olsaydım’ Projesi
banner110

Kargı Kaymakamlığı koordinasyonunda uyuşturucu, alkol, tütün, davranışsal bağımlılık konularına yönelik ilçe genel durum ve değerlendirmelerine yönelik “Ben Olsaydım” teması altında bağımlılık ile mücadeleyi güçlendirmek amacıyla düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay’ı Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi toplantı salonunda yapıldı.

Kargı Toplum Sağlığı Merkezi tarafından hazırlanan çalıştaya Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, İlçe Emniyet Amiri Murat Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şirin Çelik ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda alkol, tütün, davranışsal bağımlılıklarla mücadelede ile uyuşturucu bağımlılıklarla mücadelede yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüşler alındı. Çalıştayın sonunda ‘Bağımlılıkla Mücadelede Ben Olsaydım Sonuç Raporu’ hazırlanıp, valiliğe sunulmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne gönderildi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.