Atatürk İ.O.O.’ndan Anneler Günü etkinliği
banner110

Etkinlik hakkında bilgi veren okul yönetimi, ‘Bizlerin yetişmesinde en büyük emek sahibi olan annelerimizin değerini hissettirmek, onlarla güzel vakit geçirmek için anne ve çocuklarını bir araya getirdik. Her sınıf için belirlenen saatte farklı etkinlikler planladık’dedi.
Her sınıfın ayrı bir etkinlik yaptığını belirten okul yönetimi, ‘Okulumuz  birinci sınıfı öğrenci ve ananeleriyle okul bahçesine çiçek dikme etkinliği, ikinci sınıf öğrenci ve anneleriyle resim yapma etkinliği, üçüncü sınıfı öğrenci ve anneleriyle annemle mutfakta etkinliği adı altında kurabiyeler, pastalar, salatalar, meyve suları vb. yiyecek ve içecekler hazırlandı, dördüncü sınıf ve anasınıfı öğrenci ve anneleriyle ise oyunlar oynayarak anneler gününü kutladık’’ dedi.
Etkinlikler sonunda veliler çocukları ile hazırlanan anneler günü özel panosunda fotoğraf çekindiler.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.