Açık öğretim kayıt yenileme işlemleri başladı
banner110

Yapılan açıklamada, ”Açık Öğretim Ortaokulu Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme, Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme işlemleri 11 Nisan 2022 – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Açık Öğretim lisesine kayıt yenileme işlemini Öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olan öğrencilerimizden 30 Haziran 2005 ve daha önceki doğumlular  yaptıracaktır’’ denildi.

Açık Öğretim Ortaokuluna ilk defa kayıt olabilmek için şartlarında belirtildiği açıklamada, ‘’4. sınıfı bitirenler, ilkokul mezunları, ilköğretim ya da ortaokullarının 5, 6, 7 veya 8. sınıfından ayrılanlar, Ortaokulu dışarıdan bitirme sınavına başvurup mezun olamayanlar, yetişkinler II. Kademe Eğitimi Başarı Belgesi olanlar şartlarından birini taşıyanlar ilk defa kayıt olabilecekler. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden bilgi alabilirler.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.