Çalınan tabelaların yerine yenileri dikildi
banner110

Kargı ilçe sınırları içerisinde 36 adet trafik levhasının bir şahıs tarafından çalındığı ve şahsın yakalandığı haberini sizlere aktarmıştık.
Kargı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile Karayolları Osmancık 71. Şube Şefliği ekiplerinin ortak çalışmasıyla çalınan tabelaların yerine yenileri dikildi. Ayrıca eksiklik olduğu değerlendirilen yeni yerlere de levhalar dikildi.
Kargı İlçe merkezinde Cumhuriyet Caddesi üzeri Alparslan Türkeş Parkı yanına ve Atatürk Caddesi üzeri Kargı Metem Lisesi önü olmak üzere iki konuma da yaya geçidi yapıldı. Cadde ve sokaklar üzerinde ise belirlenen noktalara trafik tanzim ve trafik işaret levhaları yapıldı.
Kargı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Kargı genelinde trafik çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.