Bayramda trafik kazaları yine arttı
banner110

Bayram tatili nedeniyle memleketlerinin yolunu tutan gurbetçilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. Yeşilköy yakınlarında meydana gelen kazada kontrolden çıkan minibüs bariyerlere çarparak yoldan çıktı. Meydana gelen kazada minibüs sürücüsü hafif şekilde yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Bir başka kaza ise Kargı Sinop yolu üzerinde bulunan Çalbaba geçidi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kargı istikametinden Sinop yönüne seyir halinde bulunan otomobil bilinmeyen bir nedenle motor kısmından alev aldı. Alev alan araç sürücü ve çevredekilerin yardımıyla söndürüldü.
Diğer bir kaza ise İstanbul Samsun yolu üzerinde Çeltiközü Köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul yönünden Samsun istikametine seyir halinde bulunan bir otomobil sürücüsünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada araçta sürücü ile birlikte bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılarak ambulanslarla Osmancık Devlet hastanesi’ne kaldırıldılar.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.