36 adet uyarı ve ikaz levhasını çalan şahıs yakalandı
banner110

Kargı ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğüne ait karayolu kenarında bulunan (36) adet uyarı ve ikaz levhalarını çaldığı tespit edilen (1) şüpheli şahıs çalmış olduğu malzemeler ile birlikte yakalandı.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen“Hırsızlık” olaylarının araştırılması, faillerinin tespit edilerek yakalanması çalışmalarına, oluşturulan “Özel Ekipler” tarafından kesintisiz olarak devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar neticesinde; Merkez ilçe Türkiye Şeker Fabrikaları kurumunda 17 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayında, (27)Adet (450) kg. ağırlığında demir çitleri çaldığı tespit edilen (3) şüpheli şahıs yapılan takip sonucunda çalınan malzemeler ile birlikte yakalandı.

Ayrıca 2021 ve 2022 yıllarında Merkez ilçe sorumluluk alanında meydana gelen bağ evinden hırsızlık olaylarından (5) faili meçhul olay daha aydınlatıldı.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik önleyici tedbirlere ve şüphelilerin yakalanması çalışmalarına aralıksız devam ederken, vatandaşların şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden Jandarma’ya bildirilmesinin olayların önlenmesi ve aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacağı bildirildi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.