1 aydır aranan gencin cesedi bulundu
banner110

Olay Kargı ilçesi Karagöl mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Sinop’da memur olarak görev yapan L.M.’nin yaşadığı psikolojik sorunların artması nedeniyle İstanbul’da yaşayan ailesine haber vererek kendisini almaya gelmelerini istedi.

İstanbul’dan Sinop’a gelen aile oğulları L.M’yi de alarak İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı. Kargı ilçesi Göletdere Köyü’ne bağlı Karagöl Mevkii’ne geldikleri sırada yol kenarındaki çeşmeden su içmek için durdukları anda L.M. ormanlık alana doğru kaçmaya başladı. Oğullarının peşinden koşan aile saatler süren aramaların sonunda L.M’ye ulaşamadı.

Olay Jandarma’ya haber verildi. 6 Nisan’dan buyana, yaklaşık bir aydır yapılan aramalar sonunda Asarcık Yaylası’nda bir odunlukta L.M.’nin cesedine ulaşıldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından L.M.’nin cesedi Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

L.M.’nin donarak öldüğü ihtimali üzerinde durulurken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.