Çevre kasabalarda bir bir doğalgaz kullanılmaya başlandıkça ilçemizde de 'bize ne zaman gelecek' sorusu telaffuz edilmeye başlandı.

İlçe halkı bu soruyu sormakta haklı.

Kargı'nın üçte bir nüfusa sahip Çankırı Atkaracalar İlçesi gaz kullanımına başladı. Üstelik görkemli bir törenle ilk ateşleme yapıldı. Belediye başkanı, kaymakam, il özel idare müdürü ve hepsinden öte iktidar milletvekili ben getirttim edasıyla boy boy poz verdiler objektiflere.

Peki ilçemize ne zaman doğalgaz gelecek?

Ne zaman ilçemiz çağımızın enerji kaynağından yararlanacak?

Bu sorulara cevap milletvekillerimizin "2020 sonrasında inşallah" sözünden başka hiçbir somut atılım yok. Bu konuda belediye başkanımızın çalışmaları var, bizler de başkanımıza destek olup bir an önce tıpkı çevre kasabalar gibi zamanın ihtiyacını ilçeye kazandırmamız lazım.

Fiziki şartlar öne sürülebilir.

Kuzey komşularımız Boyabat ve Taşköprü doğalgaza kavuştu Kargı'mız kavuşamadı.

Güney komşularımız Osmancık ve İskilip doğalgaza geçti, Kargı'mız geçemedi.

Komşu illerimiz Tokat, Yozgat, Amasya ilçeleri doğalgazı hayal edip getirttiler Kargılı için hayalleri başka başka bahara kaldı.

Hakkari'de ve ilçelerde doğalgaz kullanılacak Kargılımız şu an için avucunu yalayacak...

Doğalgaz artık bir ihtiyaç, ilçemizde gerek konutlarda, gerekse işyerlerinde ve gazın gelmesi durumunda yeni işyerleri yeni fabrikaların çağa uygun bir şekilde standardı yakalamayıp enerjinin kolaylıklarından faydalanılacaktır. Bu sayede istihdam artacak, ikamet edenler ülke standardına uygun yasayacaklardır.

Enerji Bakanlığının projesinde olan Mecitözü, Ortaköy ve Dodurga ilçelerinin arasına Kargı'yı eklemelerini Çorum milletvekillerimizden bekliyoruz.

Temiz enerji doğalgaza ilçemizin biran önce kavuşması dileğiyle...

Sevgi ve saygıyla kalın...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.