CHP Kargı İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Çiftlik, sosyal medya hesabından Kargı Orman İşletme Müdürlüğü’nün bu duyarlılığına kayıtsız kalmayarak, Kargı Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür etti.

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü, orman bölgesinde başıboş köpeklerin yoğun olduğu ve yaban hayvanlarının da uğrak yeri olan bölgeye arazözle su taşıyarak, bölgede bulunan su kaplarını suyla doldurdu.

Kargı’da mera ıslahı için ön çalışma tamamlandı
Kargı’da mera ıslahı için ön çalışma tamamlandı
İçeriği Görüntüle

CHP Kargı İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Çiftlik, sosyal medya hesabından örnek çalışması nedeniyle Kargı Orman İşletme Müdürlüğünü teşekkür ederek, “orman bölgesinde başıboş köpeklerin yoğun olduğu ve yaban hayvanlarının uğrak yeri olan bölgeye bunaltıcı sıcaklarda Kargı Orman İşletmesi tarafından su tedarik edilmesi takdire şayen bir davranıştır. Teşekkürler Kargı Orman İşletme Müdürlüğü” dedi.