Kargılı muhtarlar mazbatayı aldı
banner110

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimi'nde Kargı merkezde seçimi kazanan 6 mahalle muhtarı mazbatalarını aldı.

Kargı merkezde 5 mahallenin muhtarı tekrar seçilerek mazbatasını alırken, Mihrihatun Mahallesine yeni seçilerek göreve başlayacak Soner Saim Kapıcıbaşı da, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Onur Subaşı'ndan mazbatasını aldı.

İlk kez göreve başlayacak Muhtar Kapıcıbaşı, Müdür Subaşı ile günün anlam ve önemini simgeleyen fotoğrafı çektirmesinin ardından; "Allah'ın izniyle ve mahalle halkımızın vermiş oldukları destekler sayesinde Mihrihatun mahalleme hizmet verme fırsatı buldum. Bir muhtarın yapabileceği hizmetin en fazlasını yapabilmek için mazbatamı aldığım andan sonra çalışmaya başlayacağım. Seçim esnasında tespit ettiğimiz eksiklikler görevim sürecinde giderilecek ve en önemlisi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağım" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.