Belediye başkanlarından ‘ortak akıl’ toplantısı
banner110

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla bir araya gelerek kentin geleceğini değerlendirdi.

Toplantıya katılan belediye başkanları, şehrin genel sorunları, planlanan projeler ve ortak hedefler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Birlik ve koordinasyon vurgusunun öne çıktığı görüşmede, yerel yönetimlerin iş birliği içinde hareket etmesinin önemi bir kez daha dile getirildi.

Toplantı, belediyeler arası iletişimin güçlendirilmesi ve Çorum’un tüm ilçelerinde daha etkin hizmet sunulması amacıyla gerçekleştirildi. Buluşmanın ilerleyen dönemlerde farklı ilçelerde de tekrar edilmesi planlanıyor.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.