Başkan Dereli: ‘Hedeflerinizden asla vazgeçmeyin’
Başkan Dereli: ‘Hedeflerinizden asla vazgeçmeyin’
İçeriği Görüntüle

Kargı İlçe Jandarma Komutanı Kaya Köse ve beraberindeki jandarma personelleri, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 187. yılı dolayısıyla Kargı Kaymakamı Oğuzhan Akman’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Kargı İlçe Jandarma Komutanı Kaya Köse günün anlam ve önemine ilişkin bir değerlendirme yaparak; teşkilatın tarihçesi, görev alanları ve ilçedeki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Oğuzhan Akman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Jandarma Teşkilatının 187 yıldır milletin can ve mal güvenliği için büyük bir özveriyle görev yaptığını ifade etti.

Jandarmanın devletin sahadaki en önemli temsilcisi olduğunu dile getiren Kaymakam Akman, “vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için gösterdiğiniz emek ve gayret her türlü takdiri hak ediyor. Bu vesileyle Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.