Kargı’da İlk ve Tek Hastalıktan Ari İşletme
banner110

Kargı’da faaliyet gösteren Ahmetoğlu Nebati Yağlar Ve Hayvan Yemi Üretim Nakliye Seracılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait Süt Çiftliği’nin Hastalıktan Ari İşletme Belgesi’ni yenilendi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, şirket yöneticisi Fatih Darçın’a Hastalıktan Ari İşletme Belgesi’ni takdim etti. Sertifika törenine Damızlık Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar.

İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı; “Çorum Merkezde yürütmüş olduğumuz Hastalıktan Arilik statüsünü İlçelerimiz nezdinde de artırmayı hedefliyoruz. Kargı ilçemizde İlk ve tek olan süt çiftliğimiz ayrıca Onaylı Süt Çiftliği sertifikası da alarak AB standartlarında büyükbaş süt çiftliği olacaktır. İşletmecimize Çorum Tarım ve Hayvancılığı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.