Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’dan orman yangınları mesajı

Ülkü Ocakları, Türkiye genelinde yaşanan orman yangınlarına karşı gönüllüleriyle sahada aktif mücadele veriyor.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde etkili olan orman yangınları, doğa severleri ve vatandaşları derin bir endişeye sürüklerken, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım imzasıyla yapılan açıklamada, “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz” mesajı öne çıktı.

ÜLKÜ OCAKLARI GÖNÜLLÜLERİ YANGIN BÖLGELERİNDE AKTİF ROL ÜSTLENİYOR

Ülkü Ocakları, Genel Merkez koordinasyonunda eğitilmiş gönüllülerini yangın bölgelerine sevk etti. Açıklamada, bu gönüllülerin ilgili kurumlarla tam uyum içinde çalıştığı ve yangın söndürme faaliyetlerine aktif destek verdiği belirtildi. Canlarını hiçe sayarak alevlerin içine giren gönüllüler, ormanların korunması için büyük bir fedakârlıkla görev yapıyor.

“Orman sadece ağaç değil; geleceğimizin teminatıdır” vurgusu yapılan açıklamada, yangınla mücadelede milli sorumluluk bilinciyle hareket edildiği ifade edildi.

LOJİSTİK DESTEK VE YARDIM FAALİYETLERİ SÜRDÜRÜLÜYOR

Ülkü Ocakları teşkilatları, yalnızca yangın söndürme faaliyetlerine değil, bölgede görev yapan kamu personeli ve vatandaşlara yardım ulaştırma çalışmalarına da destek veriyor. Su, gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinin yangın bölgelerine ulaştırılması için organize bir şekilde hareket eden ekipler, lojistik destek faaliyetlerini sürdürüyor.

Yurt genelindeki tüm teşkilat mensupları, “tek yürek, tek bilek” anlayışıyla hareket ederek yeşil vatanın korunmasına katkı sağlıyor.

“YEŞİL VATAN İÇİN KARARLILIKLA MÜCADELE EDECEĞİZ”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin çizdiği ahlaki ve millî duruş doğrultusunda, Ülkü Ocaklı gençlik devletine sadakatle bağlı, milletinin her şartta yanındadır. Bugün olduğu gibi yarın da yeşil vatanın korunması için mücadelemizi azimle sürdüreceğiz.”

Yıldırım, sahada görev yapan tüm gönüllülere, kamu çalışanlarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, bu zor günlerin birlik ve dayanışma ile aşılacağına olan inancını yineledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Ülkü Ocakları’ndan gençlere yaz kampı: “Kutadgu Bilig” eğitim programı Kargı'da tamamlandı
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Serin havası ve eşsiz manzarasıyla huzurun adresi: Abdullah Yaylası
Siyaset
69 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Av. Muhammed Ali Çetin oldu
Eğitim
38 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet İlkokulu yeni yüzüyle eğitim yılına hazırlanıyor
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’dan orman yangınları mesajı
Güncel
141 Kez Görüntülendi.
Azalan nüfusu nedeniyle köy statüsüne geriledi
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Sıcaktan kaçanların yeni gözdesi Kargı yaylaları oldu
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Hazal & Buğra Atak çiftinin nikâhını Başkan Dereli kıydı
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral’dan net mesaj: “İlçemiz için mücadelemiz sürecek, iltifat beklemiyoruz”
Flaş Haber
156 Kez Görüntülendi.
Kargı’da tapu hasreti sona eriyor: Dededen kalan araziler geri veriliyor