Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Sokak hayvanları için seferber oldular

Kargı Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlkokulu’nda öğrencilerin sosyal sorumluluk ve çevre bilincini geliştirmeye yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde peynir ve yoğurt kapları gibi geri dönüştürülebilir atıkları değerlendirerek sokak hayvanları için mama ve su kapları hazırladı. Hazırlanan kaplar, soğuk kış günlerinde yiyecek ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için okul çevresindeki uygun noktalara bırakıldı.

Uygulamalı olarak gerçekleştirilen etkinlikle öğrenciler; hem hayvan sevgisini pekiştirdi hem de atıkların geri dönüştürülerek nasıl faydaya dönüştürülebileceğini yerinde öğrenme fırsatı buldu.

Çevre bilinci, paylaşma ve sorumluluk duygusunun küçük yaşlarda kazandırılmasının önemine dikkat çekilen etkinlik, öğrenci ve öğretmenlerden takdir topladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Belediye 140 ton çeltiği satışa çıkartıyor
Eğitim
20 Kez Görüntülendi.
Gözuaçık: Okullar ne zaman güvenli olacak?
Siyaset
19 Kez Görüntülendi.
Ahmet Büyükgümüş Çorum’da ağırlandı
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Ramazan geleneği yaşatıldı
Sağlık
54 Kez Görüntülendi.
Kargı’da ameliyathane için geri sayım başladı
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Kargı’da fırınlara sıkı denetim
Flaş Haber
129 Kez Görüntülendi.
Kargı'da refüje çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı
Eğitim
91 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
72 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
44 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır