Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Saim Küçüksemerci ile birlikte Kargı Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Yazı İşleri Müdürü Turan Ozan Acar’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Basının, ilçede gerçekleştirilen hizmetlerin ve yaşanan gelişmelerin kamuoyuna doğru ve tarafsız şekilde aktarılmasında önemli bir görev üstlendiğini belirten Belediye Başkanı Hamit Dereli, yerel basının Kargı’nın tanıtımına sağladığı katkılara dikkat çekti.

Ziyaret sırasında ayrıca Çayır mevkiinde yapımı devam eden Botanik Konseptli Sosyal Tesis hakkında da detaylı açıklamalarda bulunan Başkan Dereli, tesisin tamamlandığında bölge için önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti. Çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydeden Dereli, sosyal tesisin en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
16 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
112 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
53 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
111 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
93 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
86 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
61 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü