Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi

Çorum İl Özel İdaresi tarafından Kargı ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Alioğlu köyü girişinde bulunan ve trafik güvenliği açısından risk oluşturan mevcut köprü yenilenerek hizmete açıldı.

Yapılan çalışma ile dar yapısı nedeniyle özellikle araç geçişlerinde sorun yaşanan köprüye 4 metre ilave menfez kazandırıldı. Genişletme çalışmasının ardından köprünün korkulukları da yenilenerek daha güvenli hale getirildi. Böylece hem araç trafiği hem de yaya geçişleri açısından güvenlik standartları yükseltildi.

Gerçekleştirilen yenileme ve genişletme çalışmasından Çal, Çobankaya ve Alioğlu köyleri faydalanacak. Bölgedeki ulaşım ağının önemli noktalarından biri olan köprünün modernize edilmesiyle birlikte, köyler arası ulaşımın daha konforlu ve güvenli şekilde sağlanması hedefleniyor.

Çorum İl Özel İdaresi yetkilileri, kırsal altyapıyı güçlendirmeye yönelik yol, köprü ve menfez çalışmalarının il genelinde planlı şekilde sürdürüldüğünü belirterek, vatandaşların güvenli ulaşımı için yatırımların devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
MHP İlçe Başkanı Çağlar, Genel Merkezin iftarına katıldı
Güncel
19 Kez Görüntülendi.
Belediye 140 ton çeltiği satışa çıkartıyor
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Gözuaçık: Okullar ne zaman güvenli olacak?
Siyaset
21 Kez Görüntülendi.
Ahmet Büyükgümüş Çorum’da ağırlandı
Güncel
19 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Ramazan geleneği yaşatıldı
Sağlık
56 Kez Görüntülendi.
Kargı’da ameliyathane için geri sayım başladı
Güncel
42 Kez Görüntülendi.
Kargı’da fırınlara sıkı denetim
Flaş Haber
130 Kez Görüntülendi.
Kargı'da refüje çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı
Eğitim
91 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
72 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?