Peker’e ziyaretlerinde Şube Müdürleri de eşlik etti. Gün boyunca süren ziyaretlerde öğretmenlerle sohbet eden Peker, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Murat Peker, Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlkokulu, Yunus Emre İlk/Ortaokulu, Atatürk İlk/Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu/Yatılı Bölge Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, 125. Yıl Anaokulu, Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Kargı Fen Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerle buluştu.
Ziyaretlerde öğretmenlere hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Peker, öğretmenlerin eğitimdeki en değerli paydaşlar olduğunu vurguladı. Peker, “Geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizin fedakârlığı, özverisi ve emekleri ülkemizin yarınlarını şekillendirmektedir.
Eğitimin güçlenmesi, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe hazırlanması öğretmenlerimizin omuzlarındaki kutsal bir görevdir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir eğitim ortamı oluşturma kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyorum” dedi.