Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kaymakam Düzgün’e meslektaşlarından hayırlı olsun ziyareti

Uğurludağ Kaymakamı Mustafa Düzgün’e, çevre ilçelerin kaymakamlarından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Kargı Kaymakamı Oğuzhan Akman da katıldı.

Kargı Kaymakamı Oğuzhan Akman, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Bayat Kaymakamı Kerem Yüce ve Ortaköy Kaymakamı Burak Şapaoğlu, Uğurludağ Kaymakamı Mustafa Düzgün’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette bölgesel çalışmalar, ilçeler arası koordinasyon ve kamu hizmetlerinin verimliliğini artırmaya yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, misafir kaymakamlar Düzgün’e yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar temennisinde bulundular.

Kaymakam Mustafa Düzgün ise nazik ziyaretlerinden dolayı meslektaşlarına teşekkür ederek, birlikte uyum içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Düzgün, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için iş birliği ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
1 Kez Görüntülendi.
Belediye 140 ton çeltiği satışa çıkartıyor
Eğitim
13 Kez Görüntülendi.
Gözuaçık: Okullar ne zaman güvenli olacak?
Siyaset
9 Kez Görüntülendi.
Ahmet Büyükgümüş Çorum’da ağırlandı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Ramazan geleneği yaşatıldı
Sağlık
46 Kez Görüntülendi.
Kargı’da ameliyathane için geri sayım başladı
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Kargı’da fırınlara sıkı denetim
Flaş Haber
128 Kez Görüntülendi.
Kargı'da refüje çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı
Eğitim
87 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
69 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
43 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır