Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Başkan Dereli, Tuzcu ailesiyle bir araya geldi

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, ilçenin önde gelen ailelerinden Tuzcu Ailesi tarafından Çukuraluç köyünde düzenlenen yemek davetine katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Hamit Dereli, Mustafa Tuzcu, Fatma Tuzcu, Faruk Tuzcu ve Elif Özden ile Batı Trakya Türklerinin haklarını cesaretle savunan ve 1995 yılında meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden merhum Dr. Sadık Ahmet’in kıymetli eşi Işık Ahmet ile bir araya geldi.

Işık Ahmet’in davete katılması, buluşmaya ayrı bir anlam ve manevi değer kazandırdı. Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, bu tür buluşmaların toplumsal birlik ve dayanışmayı pekiştirdiğini ifade ederek, misafirperverlikleri nedeniyle Tuzcu Ailesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Ramazan geleneği yaşatıldı
Sağlık
25 Kez Görüntülendi.
Kargı’da ameliyathane için geri sayım başladı
Güncel
31 Kez Görüntülendi.
Kargı’da fırınlara sıkı denetim
Flaş Haber
125 Kez Görüntülendi.
Kargı'da refüje çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı
Eğitim
83 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
69 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
42 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır
Siyaset
43 Kez Görüntülendi.
CHP’den Kargı’daki esnaf temsilcilerine ziyaret
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
CHP heyetinden Başkan Dereli'ye ziyaret
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Kargı’da esnaf krediye ulaşamıyor